daoFOOD leverer vores pakker! dao kører ud om natten, så pakken er klar ved modtagerens dør inden klokken 07.00 – Det sikrer, at varerne kan sættes i køleskabet inden kunden tager på arbejde.

Leveringstidspunkt

dao leverer FOOD-pakkerne til inden klokken 07.00 om fredagen. I enkelte områder leverer dao i formiddagstimerne. dao leverer pakkerne så tæt på hoveddøren, som det er muligt. Hvis en nøgle, eller en nøglekode er påkrævet, så skal denne udleveres til dao.

Du kan lave en nøgleaftale med dao – Lav nøgleaftale 

Emballage

Fødevarer der kræver køl ligger i termotaske med kølelementer og kan holde sig til du kommer hjem. Når pakken leveres hos dig, kan den således holde en temperatur på op 5° til minimum kl. 17 på leveringsdagen. Vi leverer i hele landet, undtagen ikke brofaste øer. Det er ikke nødvendigt, at du er hjemme, når dao leverer, da dao stiller pakken foran hoveddøren, hvis ikke andet er angivet.

Notifikationer

Vores kunder modtager besked fra dao, når FOOD-pakkerne er leveret via. SMS og email. Grundet vores leveringstider fremsender vi ikke en SMS før klokken 07.00; e-mailen sender vi til kunden indenfor 15 minutter, fra pakken er leveret.

Smiley-ordningen

dao er fødevaregodkendt, og bliver jævnligt kontrolleret af Fødevarestyrelsen. Vi leverer ikke fødevarer til videresalg; vi transporterer og leverer dem blot til vores kunder.