PizzaStenovn.dk

PizzaStenovn.dk er eksperter i pizzaovne & stenovne. I 15 år har Pizzastenovn.dk importeret kvalitet stenovne / pizzaovne fra Italien, Australien og Portugal. Sortimentet består af traditionelle stenovne / pizzaovne som de fleste kender. Opbygget med kuppel i sten, og dekoreret på forskellig vis.

Fanø Laks

Fanø Laks er på rekordtid blevet en levende legende i den danske madbranche. Råvaren er nordatlantisk opdrættet havbrug laks fra Færøerne og Norge. Alle laks er nøje håndsorteret og udvalgt til produktion. Laksene håndflækkes og håndtrimmes, dette for at opnå bedste struktur og kvalitet i kødet.

Petti Group

Familie virksomheden Petti Group har siden 1925 produceret tomatkonserves. Petti Group har sine rødder i tradition og har dedikeret fire generationer til tomatbearbejdning og udvikling. Petti Group har konstant været på forkant med forbrugernes behov på et marked, der konstant flytter sig.

Casa Radicci

Casa Radicci producerer deres oste udelukkende fra 100% italienske malkekøer, der kommer fra udvalgte og certificerede Piemonte-stalde. Mælken er af højeste kvalitet, som kan smages i produktet.