• -100,00 kr.
  • Spar 100,00 kr.

Italiensk lavasten m/træspade

499,00 kr.
399,00 kr. Spar 100,00 kr.
Inkl. moms
Antal

Lavastenen er fra vulkanen Etna på Sicilien og giver din pizza sprød kant og bunden. Stenen virker i ovn og på grill samt gasblus. I pizzasættet får du to dele, en lavasten (300 x 380 x 15 mm) og en træspade.

Pizza lavasten fra Etna

Pizza lavasten fra Etna i Sicilien

Stenen er lavet af 100% lava fra Italiens største fortsat aktive vulkan . Etna. Madlavning på denne sten tilfører ikke maden nogen anden smag og er 100% sikker at anvende til madlavning. Stenen kan anvendes på begge sider og har en naturlig Non-Stick overflader, som gør at olie eller smør ikke er nødvendige for at kunne anvende den.

Easy fridays har vasket stenen i saltvand og olieret stenen inden den forlader vores lager. Det betyder at den er klar til brug samme dag, som du modtager den.

Brugervejledning

For at opnå de bedste resultater med denne sten anbefales:

  1. Varm stenen op i kold ovn eller samtidig med grillen opvarmes, således hele stenens masse og især overfladen opnår ensartet temperatur.

  2. Efter madlavning nedkøles stenen ligeledes i step f.eks. ved blot at den ligge til ovnen eller grillen er kold.
    NB! KØL ALDRIG STENEN AF VED AT HÆLDE KOLD VAND PÅ DEN!!

    Rengøring af den afkølede sten fortages med rent vand og en klud dyppet i eddike. Brug aldrig sulfo, sæbe eller andre rengøringsmidler indeholdende kemikalier på denne sten.

  3. Stort set alt mad kan kokkereres på denne sten, men udover pizza & brød kan anbefales tilberedning af kød & fisk. Skulle man have behov for at lave først fisk og dernæst kød, anbefales det at den overfladevarme sten "renses" med en halv citron som gnides hen over overfladen.